Sos De Curcan
Sosul de curcan necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5. O porție conține 472 calorii, 27G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, morcovi, aripi de curcan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Miso-curcan frecat cu sos de curcan, și Sos De Curcan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți aripile de curcan într-o tigaie mică și prăjiți-le până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, morcovii, usturoiul, ierburile și boabele de piper și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați aripile de curcan.
Turnați puțină apă în tigaia de prăjire și răzuiți toate bucățile rumenite de pe fund; adăugați acest lucru în oală. Acoperiți totul în oală cu apă rece cu 1 inch și aduceți la fierbere, îndepărtând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 până la 2 ore. Se strecoară solidele și se aruncă. Ștergeți vasul și puneți-l la foc mediu. Topiți untul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și adăugați făina. Gatiti acest roux, amestecand frecvent, pana se rumeneste. Amestecati încet în stoc tensionate fiind atent pentru a lucra în orice bulgări. Gatiti pana cand sosul s-a ingrosat, aproximativ 10-15 minute.