Sos De Cremă De Whisky
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de cremă de whisky. Această rețetă face 2 porții cu 475 calorii, 2G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți whisky, piper, strop de sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Sos De Cremă De Arțar Whisky, Sos De Cremă De Ciuperci Whisky, și Cafea cu whisky cu sirop de whisky și frișcă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti ceapa in cele 3 linguri de unt intr-o tigaie la foc mediu timp de cateva minute. Când ceapa este maro, opriți arzătorul temporar, astfel încât să nu vă aprindeți bucătăria. Sau pe tine.
Se toarnă whisky-ul. De îndată ce se evaporă, porniți arzătorul la foc mediu-mare și turnați în stocul de carne de vită.
Adăugați sare și piper negru proaspăt măcinat după gust, apoi lăsați amestecul să se umfle și să se reducă la jumătate.
Bateți restul de lingură de unt, apoi reduceți focul la minim.
Bateți 1/4 cană până la 1/2 cană cremă, în funcție de gustul dvs. Lăsați sosul să se fierbe și să se îngroașe câteva minute.
Se servește cu carne de vită, iubito!