Sos de cremă de coriandru Serrano

Sos de cremă de coriandru Serrano
Sosul de cremă Coriantro Serrano este un sos care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 32 g de grăsimi și un total de 294 de calorii. Pentru 37 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 90 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită coriandru, usturoi, sare și piper și maioneză. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 20%. Încercați Smokey Filet cu Serrano-Papaya Salsan și Serrano-Mint-Cilantro Chutney, Salsa De Serrano Rojo (Red Serrano Sos) și Cilantro Serrano Rice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți coriandru, ardei serrano, usturoi, maioneza și smântână într-un blender; se asezoneaza cu sare si piper. Se face piure până la omogenizare, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Ardei Jalapeno, Cu Tulpină, Fără Semințe (dacă Vă Place Iute Includeți Semințele) și TocatArdei Jalapeno, Cu Tulpină, Fără Semințe (dacă Vă Place Iute Includeți Semințele) și Tocat
2 Linguri Pasta De Rosii, Cautati Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)2 Linguri Pasta De Rosii, Cautati Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
Celofan LimpedeCelofan Limpede
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista