Sos De Cremă De Busuioc
Sosul de cremă de busuioc este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 411 calorii, 6g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, nuci de pin, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Tortellini Cu Sos De Cremă De Busuioc, Pui cu sos de cremă de busuioc, și Midii În Sos De Cremă De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați busuiocul și usturoiul. Începeți procesarea și turnați uleiul de măsline într-un flux subțire. Procesați timp de aproximativ 40 de secunde sau până când amestecul începe să se emulsioneze.
Adăugați nuci de pin și parmezan, apoi amestecați timp de 1 minut.
Încălziți crema într-o cratiță la foc mic până la fierbere.
Se toarnă 1/2 din crema fierbinte în procesor cu pesto de busuioc și se pulsează timp de 20 de secunde pentru a se încorpora.
Se toarnă amestecul înapoi în cremă și se fierbe timp de 5 minute sau până se îngroașă.