Sosul de ciuperci vegane necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 37 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de lapte non-lactat, făină nealbită, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca sos. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Sos De Ciuperci Vegane, Sos De Ciuperci Vegane, și Uimitor Sos De Ciuperci Vegane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați ciupercile și 1 lingură de apă și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Adăugați bulionul de legume, ierburile, drojdia nutritivă, sherry și sosul de soia. Într-un castron, bateți sau amestecați (cu un blender de mână) "laptele" și făina împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Nutritivă
Bulion De Legume
Sos De Soia
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Făină Pentru Toate Scopurile
Ierburi
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Bateti
Bol
4
Adăugați-l în cratiță și amestecați bine. Se fierbe, amestecând ocazional, timp de 15 minute. Se condimentează cu sare și piper după gust și se servește.