Sos De Ciuperci: Funghi Trifolata

Sos De Ciuperci: Funghi Trifolata
Sos de ciuperci: Funghi Trifolata ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 736 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci cremini, apă călduță, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 92%. Rețete similare includ Polpettone în umido con funghi (fleică în sos de roșii și ciuperci), Penne ai funghi (Penne cu sos de ciuperci), și Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 până la 14 inci, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, usturoiul și 8 uncii de ciuperci feliate și gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați sarea și pastele cu 1/2 cană de apă de gătit pentru paste în tigaie și aruncați rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați restul de 4 ciuperci feliate crude și aruncați din nou, de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Serviți imediat, acoperit cu brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Așezați ambele tipuri de făină într-un bol mare de amestecare și amestecați pentru a se amesteca bine. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și adăugați apa puțin câte puțin, amestecând cu mâinile până se formează un aluat. Este posibil să aveți nevoie de mai multă sau mai puțină apă, în funcție de umiditatea din bucătăria dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați-l ca pâinea până când este neted și elastic, aproximativ 8 până la 10 minute. Acoperiți aluatul și lăsați-l să stea 10 minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Rotiți aluatul în dibluri lungi de aproximativ 1/4 până la 1/2 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați șuvițele de paste între 2 mâini și rotiți ușor înainte și înapoi pentru a crea un tăiței ușor spiralat, asemănător șarpelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Așezați pici pe o tavă de foi care a fost prăfuită cu făină de semolă, acoperiți pastele cu un prosop de vase curat și lăsați-le deoparte până sunt gata de utilizare. În acest moment, pastele pot fi înghețate timp de câteva luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista