Sos De Ciuperci

Sos De Ciuperci
Sosul de ciuperci este un fără gluten, primar și vegetarian sos. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 209 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, cimbru, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci, și Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul la foc mediu într-o tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa si usturoiul si saut pana devine translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați ciupercile și gătiți până când își eliberează lichidul și încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Adăugați cimbru, coajă și vin; se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
VinVin
5
Adăugați bulionul, aduceți la fierbere și fierbeți 5 minute. Se amestecă smântâna, sarea și piperul. Fierbeți până când sosul acoperă ușor spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
CremăCremă
SosSos
SareSare

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista