Sosul de ciuperci este un fără gluten, primar și vegetarian sos. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 209 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, cimbru, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci, și Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul la foc mediu într-o tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga ceapa si usturoiul si saut pana devine translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați ciupercile și gătiți până când își eliberează lichidul și încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
4
Adăugați cimbru, coajă și vin; se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Vin
5
Adăugați bulionul, aduceți la fierbere și fierbeți 5 minute. Se amestecă smântâna, sarea și piperul. Fierbeți până când sosul acoperă ușor spatele unei linguri.