Sos De Citrice De Afine

Sos De Citrice De Afine
Pansamentul de citrice de afine este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan farfurie. Această rețetă servește 7 și costă 2,7 USD pe porție. O porție conține 408 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 30 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 23 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper, apă, fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sos De Citrice-Bere, Verzii cu sos de citrice, și Sos De Citrice Savuroase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Începeți prin a face un sirop simplu: dizolvați zahărul în apă într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați boabele de vanilie și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
4
Adăugați sucul de portocale și merișoarele, o picătură de sare și puțin piper negru proaspăt măcinat, după gust. Se fierbe până când afinele încep să apară și devin fragede, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
5
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul Dijon. Se răcește sosul de afine până este gata de servit. Sosul poate fi făcut cu până la 2 zile înainte. Chiar înainte de servire, garnisiți sosul cu coajă de portocală proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 23 m.
Porții7
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista