Sos de ceapă pentru petarde britanice și piure

Sos de ceapă pentru petarde britanice și piure
Sos de ceapa reteta pentru Bangers britanice și Mash ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 256 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, sare și piper măcinat, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Petarde și Must cu sos de ceapa, Petarde și Must cu sos de ceapa, și Petarde și Must cu sos de ceapa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in untul topit pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Reduceți căldura la minim. Acoperiți tigaia și gătiți până când ceapa se caramelizează, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se amestecă făina în ceapa caramelizată și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Se toarnă vin roșu, stoc de pui (Vezi nota editorului), muștar Dijon și sos Worcestershire în amestecul de ceapă; se fierbe până se îngroașă sosul, amestecând frecvent, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista