Sos de ceapă cu smântână și Murat

Sos de ceapă cu smântână și Murat
Sosul de ceapă cu smântână și murat este un fără gluten și vegetarian sos. Această rețetă face 4 porții cu 324 calorii, 1g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, maioneză, suc de ceapă murat din borcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Sandwich de sardină cu cremă de hrean și ceapă roșie murată, Smântână și ceapă Dip, și Smântână și Hummus de ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună maioneza, ceapa verde, ceapa de cocktail murată tocată, smântâna și sucul de ceapă murată într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa De CocktailCeapa De Cocktail
Ceapă MuratăCeapă Murată
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați sare și piper după gust. Refrigerați sosul într-un recipient etanș până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista