Sos de ceapă cu smântână și Murat
Sosul de ceapă cu smântână și murat este un fără gluten și vegetarian sos. Această rețetă face 4 porții cu 324 calorii, 1g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, maioneză, suc de ceapă murat din borcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Sandwich de sardină cu cremă de hrean și ceapă roșie murată, Smântână și ceapă Dip, și Smântână și Hummus de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună maioneza, ceapa verde, ceapa de cocktail murată tocată, smântâna și sucul de ceapă murată într-un bol mic.
Adăugați sare și piper după gust. Refrigerați sosul într-un recipient etanș până la 5 zile.