Sos de ceapa pentru Britanic petarde și must

Sos de ceapa pentru Britanic petarde și must
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că dați sos de ceapă pentru bangerii britanici și încercați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 256 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, vin, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Petarde și piure cu sos de ceapă, Petarde și piure cu sos de ceapă, și Petarde și piure cu sos de ceapă.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in untul topit pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Reduceți căldura la minim. Acoperiți tigaia și gătiți până când ceapa este caramelizată, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă făina în ceapa caramelizată și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă vin roșu, bulion de pui (Vezi nota editorului), muștar Dijon și sos Worcestershire în amestecul de ceapă; fierbeți până când sosul se îngroașă, amestecând frecvent, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Stoc De PuiStoc De Pui
Muștar DijonMuștar Dijon
Vin RoșuVin Roșu
CeapăCeapă
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista