Sos De Carne Napolitană: Ragu Napoletano

Sos De Carne Napolitană: Ragu Napoletano
Sos de carne napolitană: Ragu Napoletano ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 624 calorii, 34G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 3.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, vin, roșii și sucuri san marzano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Napolitană Ragu, Ragu Rapid De Curcan: Sos Delicios De Carne Sănătoasă În Timpul Săptămânii, și Ragu De Carne La Foc Mic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare de paste sau cuptor olandez, combinați vițelul, carnea de vită, ceapa și uleiul la foc mare și gătiți până când carnea este arsă pe toate părțile și sucurile de carne s-au evaporat, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați vinul și gătiți, amestecând constant, până când vinul se evaporă și carnea este maro mai închisă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se amestecă roșiile, cârnații, sarea și fulgii de chile. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 2 1/2 până la 3 ore, amestecând ocazional și degresând grăsimea, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Scoateți din căldură și scoateți carnea din ragu. Reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista