Sos de carne de duminică Chef John
Nevoie de un sos fără gluten și primar? Sosul de carne de duminică al bucătarului John ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 393 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, coapse de pui, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Sos Chimichurri Chef John, Sosul alb al bucătarului John, și Sos de carne de duminică cu Orecchiette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline în fundul unei tigaie mare de prăjire.
Puneți carnea de vită, carnea de porc și puiul în tigaie și întoarceți-vă pentru a acoperi cu ulei de măsline.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când carnea este bine rumenită, 20 până la 30 de minute.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa cu un praf de sare in ulei incins pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoi; gătiți și amestecați până la parfum, aproximativ 1 minut.
Se toarnă roșiile zdrobite, 1 1/2 căni de apă și pasta de roșii în amestecul de ceapă.
Adăugați carnea de vită prăjită, carnea de porc și puiul în amestecul de sos de roșii.
Turnați 1/2 cană de apă rămasă în tigaia de prăjire și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Se toarnă amestecul de apă din tigaie în amestecul de roșii. Amestecați brânza Parmigiano-Reggiano, pătrunjelul Italian, 2 lingurițe sare, piper negru măcinat și fulgi de ardei roșu în sos de roșii; aduceți la foc mic, reduceți focul la minim și fierbeți ușor până când sosul se reduce și carnea este fragedă, aproximativ 4 ore.
Transferați carnea într-un vas. Reglați condimentele de sos după gust.