Sos De Caper
Sosul Caper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, capere, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Halibut cu sos de Caper, Biban De Mare Prăjit Cu Sos De Caper, și Friptură La Grătar Cu Sos De Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță grea la foc mic.
Adăugați făina, sarea și piperul, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat apă; gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie.
Amestecați treptat sucul de lămâie și untul rămas, bătând constant, până când untul este bine amestecat.
Adăugați capere, amestecând bine.
Serviți sosul cald peste Pompano copt sau fript.