Sos De Caju
Sosul de caju ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 683 calorii, 12g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. 7 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte de nucă de cocos, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Sos De Nuci De Caju, Pui într-un sos de nuci de caju, și Conopidă în sos de caju de coriandru.
Instrucțiuni
Bateți untul, laptele și piperul împreună într-o cratiță medie la foc mediu. Gustați și adăugați sare, dacă doriți.
Se încălzește până se încălzește sosul.
Serviți peste pui la grătar, carne de porc sau orez.
Așezați mierea într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți-l în cuptorul cu microunde timp de 15 secunde.
Scoateți din cuptorul cu microunde și adăugați uleiul în recipient.
Așezați nucile și sarea în vasul unui robot de bucătărie și pulsați timp de 5 secunde. Apoi, în timp ce procesorul funcționează, stropiți foarte încet în miere și ulei. Procesați până când se formează o emulsie și amestecul este neted; acest lucru va dura aproximativ 45 de secunde până la 1 minut. Dacă amestecul este prea gros și nu se răspândește ușor, adăugați puțin mai mult ulei.