Sos De Banane 8s
Banana souffl-ul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 173 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 37 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Souffl De Banane Cu Ciocolată 6s, Sufleuri de ciocolată și banane, și Mini Sufleuri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Periați patru ramekine de 1 cană cu unt topit.
Adăugați 2 linguri de zahăr la 1 din ramekins și rotiți-l pentru a acoperi cu zahăr. Atingeți excesul de zahăr într-un alt ramekin și repetați până când toate ramekinele sunt acoperite cu zahăr.
Într-un robot de bucătărie, curățați bananele cu sucul de lămâie, gălbenușul de ou și 2 linguri de zahăr până se omogenizează. Răsturnați amestecul de banane într-un castron mare.
Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până se formează vârfuri moi.
Adăugați restul de 1 lingură de zahăr și bateți până când este ferm și lucios. Folosind o spatulă de cauciuc, bateți o pătrime din albii bătuți în amestecul de banane, apoi pliați ușor în albii rămași. Puneți amestecul de souffl în ramekinele pregătite și atingeți-le ușor pe un blat.
Transferați sufletele pe o foaie de copt și coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 15 minute, sau până se rumenesc și se ridică.