Sos De Ardei Gras Verde

Sos De Ardei Gras Verde
Sosul de ardei gras verde necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. Acest sos are 61 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scoici de ardei Lime-alb cu sos de ardei gras, Ardei Gras Verde Umplut, și Fasole verde și ardei gras roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut primele 3 ingrediente în ulei fierbinte într-o cratiță mare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați 1 cană de bulion de pui. Se aduce la fierbere la foc mediu; reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
3
Adăugați frunze de spanac și fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
5
Procesați amestecul de ardei gras într-un blender până când este foarte neted. Se amestecă suficient bulion de pui rămas pentru a ajunge la consistența sosului, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând solidele; se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista