Sos De Arahide Chili-Usturoi
Sosul de arahide Chili-usturoi ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 202 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, lapte de cocos, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aperitiv: creveți cu sos picant de arahide cu usturoi Chili, Împachetări de salată cu Bietă, creveți, orez brun și un sos de arahide cu usturoi Chili, și Pește în sos de chili și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul de arahide până la sclipire.
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă laptele de cocos, untul de arahide, zahărul brun, sosul chili-usturoi și ghimbirul. Treceți treptat în apă. Fierbeți sosul la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Lăsați să se răcească ușor, apoi amestecați sucul de lămâie și alunele. Se condimentează cu sare.
Serviți ca condiment cu carne de vită la grătar, carne de porc, păsări de curte și creveți. Aruncați cu salată mărunțită, varză, castraveți, morcovi și mere sau cu fasole verde aburită.
Faceți înainte: sosul de arahide poate fi refrigerat până la 5 zile