Sos de aluat, cârnați și verdeață
Pansamentul cu aluat, cârnați și verdeață ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, piper proaspăt măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Sos de aluat pentru cârnați și ciuperci, Sos de aluat, cârnați și pere, și Sos de aluat cu cârnați și prune uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cuburi de pâine într - o tigaie de 9 pe 13 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350, amestecând ocazional, până se usucă și ferm la atingere, aproximativ 20 de minute.
Între timp, clătiți și scurgeți bietul. Tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate; tăiați subțire tulpinile și tăiați grosolan frunzele.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați cârnații adesea până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 8 minute. Cu o lingură pliată, transferați cârnații în tigaie cu pâine.
Măsurați grăsimea în tigaia de 5 până la 6 litri; adăugați suficient unt pentru a face 3 linguri.
Adăugați ceapa și țelina. Se amestecă adesea la foc mediu-mare până când legumele sunt moale, aproximativ 10 minute.
Adăugați bietă și amestecați des până se limpezește, aproximativ 3 minute.
Combinați amestecul de pâine, pătrunjelul, Salvia, condimentul de pasăre, piperul și bulionul de pui cu amestecul de bietă. Strângeți cu mâinile până când se umezesc uniform. Întoarceți amestecul în tigaia de 9 pe 13 inci, întindeți nivelul și acoperiți bine.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când pansamentul este fierbinte în centru, aproximativ 40 de minute (45 până la 50 de minute dacă este răcit). Pentru un top crocant, descoperiți în ultimele 20 de minute.