Sos de afine cu Pinot și smochine

Sos de afine cu Pinot și smochine
Sosul de afine cu Pinot și smochine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 12 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 216 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați smochine, suc de portocale, pinot noir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sos De Afine Cu Pinot Noir, Sos picant de afine cu Pinot Noir, și Friptură de umăr de porc cu smochine, usturoi și Pinot Noir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți vinul la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scoate de pe foc, se adaugă smochinele și se lasă la macerat până se moale, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
3
Scurgeți și adăugați smochinele tocate în sosul de afine de bază și gătiți încă un minut. Se amestecă oțetul balsamic și, dacă se dorește, se amestecă o parte din lichidul de înmuiere în sosul finit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Încălziți uleiul de canola într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați ghimbirul și șalotele și gătiți, amestecând, până când sunt moi și parfumate, aproximativ 3 minute. Se amestecă zahărul brun, mierea, sucul de portocale, 1/4 cană de zahăr granulat și sarea. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul se dizolva si amestecul este frumos si cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați jumătate de afine și gătiți, amestecând ocazional, până când afinele pop și amestecul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
7
Adăugați restul de afine și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista