Sos de afine cu pere și ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sosul de pere și ghimbir de afine. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 151 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, afine, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sos de pere de ghimbir-Cardamom (și unt de pere), Plăcintă Cu Pere De Afine-Ghimbir, și Plăcintă Cu Pere De Ghimbir Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați afine, pere, zahăr alb, apă, zahăr brun, suc de portocale, ghimbir ras și sare într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand boabele incep sa apara, aproximativ 5 minute. Apăsați fructele de pădure pe partea laterală a tigaiei cu lingura de lemn și continuați să gătiți până când fructele de pădure s-au descompus și sosul se îngroașă până la o consistență asemănătoare gemului, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 30 de minute. Reglați consistența cu apă după cum este necesar. Se amestecă ghimbirul cristalizat.
Se servește imediat sau se pune într-un recipient etanș și se păstrează la frigider. Poate fi servit rece sau reîncălzit.