Sos de afine cu pere și ghimbir

Sos de afine cu pere și ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sosul de pere și ghimbir de afine. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 151 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, afine, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sos de pere de ghimbir-Cardamom (și unt de pere), Plăcintă Cu Pere De Afine-Ghimbir, și Plăcintă Cu Pere De Ghimbir Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați afine, pere, zahăr alb, apă, zahăr brun, suc de portocale, ghimbir ras și sare într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand boabele incep sa apara, aproximativ 5 minute. Apăsați fructele de pădure pe partea laterală a tigaiei cu lingura de lemn și continuați să gătiți până când fructele de pădure s-au descompus și sosul se îngroașă până la o consistență asemănătoare gemului, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 30 de minute. Reglați consistența cu apă după cum este necesar. Se amestecă ghimbirul cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se servește imediat sau se pune într-un recipient etanș și se păstrează la frigider. Poate fi servit rece sau reîncălzit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista