Sos de afine

Sos de afine
Sosul de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de sos. Această rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană servește 6 și costă 32 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 84 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de migdale, unt, fructe tartinabile de afine și suc de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 8%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupcakes cu afine cu glazură de lămâie și sos de afine, clătite cu smântână de afine cu sos de afine și clătite cu migdale și afine cu sos de afine și scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați amidonul de porumb, cuișoarele și scorțișoara. Se amestecă sucul de portocale până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Fructe Tartinabile 100% AfineFructe Tartinabile 100% Afine
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ingredientele rămase. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Gatiti timp de 1-2 minute sau pana la o consistenta de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista