Sos cremos, Lemony, piper-parmezan pe salată de salată Romaine
Nevoie de un salată prietenoasă fără gluten și FODMAP? Sosul cremos, Lemony, piper-parmezan pe salata de salată Romaine ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 230 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână piper grosier, maioneză, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 54%. Rețete similare sunt Salată De Pui Cu Sos De Parmezan Cu Ardei Cremos, Salată De Salată Cu Sos De Cilantro, și Salată de Romaine cu sos de hamsie și parmezan.
Instrucțiuni
Combinați maioneza, coaja de lămâie (partea galbenă rasă de lămâie) și sucul de lămâie. Pentru a scoate sucul dintr-o lămâie, încălziți-l cuptor cu microunde timp de 10 secunde la mare.
Tăiați lămâia în jumătate. Strângeți jumătățile de lămâie în timp ce le țineți în poziție verticală peste bolul de pansament, astfel încât semințele să rămână cu jumătățile de lămâie, nu în pansament!
Adăugați piper și în bolul de pansament.
Bateți pansamentul și turnați uleiul de măsline extravirgin în timp ce bateți. Dacă turnați într-un flux lent și constant, 3 linguri de ulei de măsline extravirgin se vor turna într-un număr până la numărul șase. Odată ce uleiul este combinat cu acidul (sucul de lămâie) și maioneza, puteți schimba ustensilele și amestecați brânza și un vârf de sare cu o lingură sau o spatulă de cauciuc.
Tăiați salata în bucăți de 2 inci.
Așezați salata într-un bol de salată și acoperiți cu pansamentul când sunteți gata să serviți cina.