Sos Cremos De Usturoi
Sosul cremos de usturoi este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită amidon de porumb, apă, smântână grea și pudră de usturoi. Funcționează bine ca sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Filet cu sos cremos de usturoi, Sos Cremos De Usturoi De Mărar, și Sos cremos de ciuperci și usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se toarnă jumătate din apă într-o cratiță și se fierbe la foc mediu.
Adăugați usturoiul și praful de usturoi și fierbeți până când apa s-a evaporat aproape, aproximativ 5 minute. Se amestecă smântâna grea, pătrunjelul, sarea și piperul.
Se amestecă amidonul de porumb cu apa rămasă și se amestecă în sos. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa, aproximativ 3 minute.