Sos Cremos De Usturoi

Sos Cremos De Usturoi
Sosul cremos de usturoi este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită amidon de porumb, apă, smântână grea și pudră de usturoi. Funcționează bine ca sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Filet cu sos cremos de usturoi, Sos Cremos De Usturoi De Mărar, și Sos cremos de ciuperci și usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se toarnă jumătate din apă într-o cratiță și se fierbe la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul și praful de usturoi și fierbeți până când apa s-a evaporat aproape, aproximativ 5 minute. Se amestecă smântâna grea, pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Cremă GreaCremă Grea
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ApăApă
SareSare
3
Se amestecă amidonul de porumb cu apa rămasă și se amestecă în sos. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
ApăApă

Echipamente

DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista