Sos Cremos De Ciuperci

Sos Cremos De Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul cremos de ciuperci. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 70 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână piper, ciuperci cremini, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sos Cremos De Ciuperci, Sos Cremos De Ciuperci De Pui, și Sos cremos de ficat și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciupercile și șalotele și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand rar, pana cand ciupercile sunt usor rumenite si moi, aproximativ 5 minute.Reduceți focul la mediu, presărați făina și amestecați pentru a acoperi ciupercile. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand faina este usor prajita, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
3
Adăugați vinul și amestecați cu o lingură de lemn, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti pana cand vinul este complet redus, aproximativ 30 de secunde.Se toarnă încet bulionul sau bulionul și se bate până se omogenizează. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat și acoperă spatele unei linguri, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați crema. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista