Sos Clasic Pentru Tigaie
Sosul clasic pentru tigaie este un fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați picături din curcan prăjit, lichid, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Sos Clasic Pentru Tigaie, Sos Clasic, și Sos Clasic.
Instrucțiuni
După îndepărtarea curcanului din tigaie, se toarnă picături (sucuri de curcan și grăsime) în castron sau pahar de măsurare, lăsând bucăți maro în tigaie.
Lăsați picăturile să stea 5 minute pentru a permite creșterea grăsimii. Îndepărtați 6 linguri de grăsime din partea de sus a picăturilor și reveniți la tigaie; aruncați orice grăsime rămasă.
Adăugați suficient bulion sau apă la picăturile rămase pentru a măsura 3 căni; rezervă.
Se amestecă făina în grăsime în tigaie, folosind sârmă măturică. Gatiti la foc mic, amestecand constant si razuind bucatele maro, pana cand amestecul este neted si bulbuc; scoateți de pe foc.
Se amestecă treptat în picături rezervate 3 căni.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut sau până când sosul se îngroașă. Se amestecă câteva picături de sos de rumenire dacă se dorește o culoare mai închisă. Se amestecă sare și piper.