Sos Bordelaise cu ciuperci
Sosul Bordelaise cu ciuperci ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 122 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin, sos worcestershire, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sos Bordelaise, Fripturi cu sos Bordelaise, și Friptură De Coastă În Picioare Cu Sos Bordelaise.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și șalota și se gătește până când șalota s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 3 minute.
Adăugați restul de 3 linguri de unt, apoi amestecați ciupercile odată ce untul s-a topit. Gatiti si amestecati ciupercile pana incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Se toarnă bulionul de vită, vinul și sosul Worcestershire; condimentați cu frunza de dafin și cimbru și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Odată ce fierbeți, condimentați după gust cu sare și piper, reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți, descoperit până când sosul se reduce ușor, aproximativ 30 de minute. Se dizolvă amidonul de porumb în apa rece și se amestecă în sosul care fierbe până se îngroașă.
Scoateți frunza de dafin înainte de servire.