Vitel, carne de porc și sos Bolognese Porcini ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 608 calorii, 25g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați piure de roșii, sos marinara, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Încercați Medalioane de porc cu sos de ciuperci Porcini, Paste cu carne de vită, cârnați și porcini Rag, și Burgeri Porcini-Gorgonzola cu vitel Demi-glaciar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și gătiți ușor pentru a transpira aproximativ 2 minute. Nu lăsați ceapa să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și rozmarinul și gătiți aproximativ 1 minut sau până când usturoiul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați vițelul și carnea de porc și gătiți, zdrobind carnea cu o lingură de lemn, pentru a nu se aglomera. Gatiti aproximativ 2 minute si condimentati cu sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Adăugați ciupercile și continuați să gătiți aproximativ 4 minute, evaporând orice lichid și caramelizând carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați sucul de porcini în carne și gătiți timp de 1 minut pentru a se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați stocul de vițel și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Vițel
8
Adăugați marinara și vinul. Reduceți căldura și fierbeți timp de 3 până la 4 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Aruncați 2 linguri de parmezan în sos pentru a-l ajuta să se lege.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Adăugați puțină apă de paste rezervată, dacă este necesar, dacă sosul pare prea uscat. Se acoperă cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Încălziți uleiul de măsline într-un vas mare nereactiv la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Se adaugă ceapa și se sotează până la translucid, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Adăugați pătrunjelul și usturoiul și gătiți scurt pentru a le elibera parfumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
14
Adăugați roșiile, busuiocul și sarea. Se fierbe rapid până se reduce la un sos ca consistența, amestecând ocazional, astfel încât nimic să nu se lipească de fundul oalei. Momentul va depinde de maturitatea și carnea roșiilor dvs. și de dimensiunea oalei. Dacă sosul se îngroașă prea mult înainte ca aromele să se dezvolte, adăugați puțină apă și continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
15
Gustați și reglați condimentele. Dacă sosul are un gust prea acid, adăugați bicarbonatul de sodiu și gătiți încă 5 minute. Dacă are nevoie de o notă de dulceață, adăugați zahărul și gătiți încă 5 minute.