Sos Bolognez
Sosul Bolognese ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 285 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,24 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, carne de vită măcinată, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), Sos bolognez (Ragu Bolognese), și Sos Bolognez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, țelina și morcovul și gătiți, amestecând, până când legumele s-au înmuiat, aproximativ 5 minute. Întoarceți focul la mare, adăugați carne de vită și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură, până când nu mai este roz, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare, piper și nucșoară.
Se toarnă lapte și vin și se fierbe. Reduceți focul și gătiți la foc mic până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 15 minute.
Transferați amestecul în aragazul lent, amestecați roșiile, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Scoateți capacul, amestecați și gătiți până când sosul este ușor îngroșat, cu aproximativ 30 de minute mai mult.