Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 140 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați roșii, oțet de sherry, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Creveți la grătar cu sorbet Gazpacho Sorbet, Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere, și Gazpacho Cu Mere De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți sucul de mere la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă gelatina până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
3
Se toarnă într-un vas de copt pătrat de 8 inci și se răcește, neacoperit, până când este ferm, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1
Se înmoaie gelatina în apă fierbinte 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
2
Puneți usturoiul într-o pastă cu sare folosind un mortar și pistil (sau tocați și amestecați cu un cuțit mare). Amestecați pasta de usturoi, roșiile, ardeiul gras, ceapa, castravetele, oțetul, orujo și zahărul într-un robot de bucătărie până când este cât mai neted posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi
Ardei Gras
Castravete
Tomate
Oțet
Usturoi
Carne Măcinată
Ceapă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Procesor De Alimente
Cuțit
3
Adăugați amestecul de ulei și gelatină cu motorul în funcțiune, apoi forțați pur și simplu printr-o sită într-un castron, apăsând ferm pe solide. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
4
Se răcește până la rece, aproximativ 1 oră, apoi se congelează în aparatul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
5
Transferați sorbetul într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
1
Se fierbe oțetul într-o cratiță mică nereactivă până la sirop, 1 până la 2 minute, apoi se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Tăiați aspicul în cuburi mici și împărțiți-l în 4 farfurii.
2
Stropiți aspic cu oțet balsamic, apoi acoperiți cu o lingură (aproximativ 1/4 cană) de sorbet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Sorbet
1
* Aspicul poate fi răcit până la 2 zile. Acoperiți o dată ferm.* Sorbetul se poate face cu 3 zile înainte.