Sorbetul de portocale, Mango și ghimbir este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 189 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 6 ore și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână sare de mare, suc de lămâie, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șerbet De Mango-Ghimbir, Șerbet De Ghimbir Mango, și Șerbet De Lămâie Cu Ghimbir De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, zahărul, ghimbirul, sarea și coaja de tei într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute. Lăsați amestecul să se răcească; tulpina. Se amestecă sucul de portocale, sucul de mango și sucul de lămâie. Acoperiți și răciți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ghimbir
Suc
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Umpleți un aparat de înghețată cu amestecul și congelați conform instrucțiunilor producătorului.