Sorbet de portocale, Mango și ghimbir

Sorbet de portocale, Mango și ghimbir
Sorbetul de portocale, Mango și ghimbir este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 189 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 6 ore și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână sare de mare, suc de lămâie, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șerbet De Mango-Ghimbir, Șerbet De Ghimbir Mango, și Șerbet De Lămâie Cu Ghimbir De Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, zahărul, ghimbirul, sarea și coaja de tei într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute. Lăsați amestecul să se răcească; tulpina. Se amestecă sucul de portocale, sucul de mango și sucul de lămâie. Acoperiți și răciți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
GhimbirGhimbir
SucSuc
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Umpleți un aparat de înghețată cu amestecul și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista