Sorbet De Mango Proaspăt
Sorbetul proaspăt de Mango necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 3 porții cu 363 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, păstăi de cardamom, mango—decojite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Sorbet Proaspăt De Mango Cu Ananas, Sorbet de ananas cu mango proaspăt, și Sorbetto di mango (șerbet de Mango) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați apa, laptele de cocos neîndulcit, zahărul, păstăile de cardamom zdrobite, cuișoarele și ghimbirul tocat și aduceți la foc mic la foc moderat; se fierbe timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 25 de minute. Se strecoară amestecul într-un bol și se amestecă gemul de caise.
Pureați mango tocat într-un blender.
Adăugați amestecul Condimentat de lapte de cocos și amestecați bine.
Transferați amestecul de nucă de cocos-mango într-un castron și dați-l la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.
Răsturnați amestecul de nucă de cocos condimentatmango într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. Păstrați sorbetul de mango la congelator până când este gata de servit.