Sorbet de Grapefruit, tei și tequila (Paloma)

Sorbet de Grapefruit, tei și tequila (Paloma)
Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $5.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 813 calorii. Această rețetă este plăcută de 207 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili măcinați, sirop de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tequila-Șerbet De Tei, Sorbet de Grapefruit și var, și Grapefruit roșu rubin și Paloma salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de amestecare, amestecați toate ingredientele până când zahărul este dizolvat. Se răcește amestecul la frigider până se răcește foarte mult, aproximativ 3 ore, apoi se strecoară în aparatul de înghețată și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului. Se răcește la congelator cel puțin 4 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții2
Scor De Sănătate1
Revista