Sorbet de Grapefruit, tei și tequila (Paloma)
Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $5.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 813 calorii. Această rețetă este plăcută de 207 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili măcinați, sirop de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tequila-Șerbet De Tei, Sorbet de Grapefruit și var, și Grapefruit roșu rubin și Paloma salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de amestecare, amestecați toate ingredientele până când zahărul este dizolvat. Se răcește amestecul la frigider până se răcește foarte mult, aproximativ 3 ore, apoi se strecoară în aparatul de înghețată și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului. Se răcește la congelator cel puțin 4 ore înainte de servire.