Sorbet De Ceai Cu Gheață Cu Limonadă
Sorbetul de ceai cu gheață de limonadă este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 78 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, pliculețe de ceai de dimensiuni obișnuite, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Ceai Cu Gheață De Limonadă.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de apă clocotită și pliculețe de ceai într-un castron mare; abrupt 5 minute. Aruncați pungile de ceai.
Adăugați zahăr în amestecul de ceai, amestecând până se dizolvă zahărul. Se răcește complet. Se amestecă sucul și 1 cană de apă cu gheață; se răcește 1 oră.
Turnați amestecul de ceai în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator. Acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.