Sorbet De Ceai Cu Gheață Cu Limonadă

Sorbet De Ceai Cu Gheață Cu Limonadă
Sorbetul de ceai cu gheață de limonadă este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 78 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, pliculețe de ceai de dimensiuni obișnuite, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Ceai Cu Gheață De Limonadă.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de apă clocotită și pliculețe de ceai într-un castron mare; abrupt 5 minute. Aruncați pungile de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați zahăr în amestecul de ceai, amestecând până se dizolvă zahărul. Se răcește complet. Se amestecă sucul și 1 cană de apă cu gheață; se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SucSuc
ZahărZahăr
CeaiCeai
3
Turnați amestecul de ceai în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator. Acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
CremăCremă
GheațăGheață
CeaiCeai
4
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista