Sopes De Fasole Neagră
![Sopes De Fasole Neagră](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/329744.webp?v=1708597674)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sopele de fasole neagră. Această rețetă face 12 porții cu 106 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de sos fierbinte, smântână, mămăligă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sopes de Pollo con Frijoles (Sopes de pui cu fasole), Sos de fasole neagră de casă (aka sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), și Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Feliați polenta în jumătate transversal. Apoi feliați fiecare jumătate în 6 runde, cu o grosime de aproximativ 1/2 inci, astfel încât să aveți 12 runde în total.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Glisați ușor fiecare rundă de mămăligă în uleiul fierbinte folosind o spatulă. Dacă tigaia dvs. nu este suficient de mare, atunci prăjiți 6 la un moment dat. Se prăjește până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți din ulei și scurgeți pe o tavă de hârtie căptușită cu prosop.
Într-un castron mediu, combinați fasolea, salsa și cele 2 lingurițe de sos fierbinte. Mash fasolea cu o furculiță sau masher de cartofi.
Într-un castron mic, combinați smântâna, rămânând 1 lingură de sos fierbinte și sucul de lămâie și amestecați până se amestecă bine.
Construiți sopele răspândind aproximativ 2 linguri de piure de fasole neagră deasupra unei rotunde de mămăligă prăjită. Se acoperă cu o cantitate mică de salată mărunțită și aproximativ 1 lingură de salsa și se strecoară cu o parte din amestecul de smântână.