Sopa de Arepa (supă de tort de porumb)

Sopa de Arepa (supă de tort de porumb)
Rețeta Sopa de Arepa (supă de tort de porumb) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. O porție conține 214 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 399 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de rețetele mele columbiene. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți Arepa, sare și piper, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Rețete similare includ Sopa de Arepa (supă de tort de porumb), Arepa con Carne y Champi aproximativ (tort de porumb cu carne de vită și ciuperci), și Supă De Porumb (Sopa De Elote).

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie așezați bulionul de pui, cartofii, chimenul și hogao. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede cu furculita. Aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați bucățile de arepa și condimentați cu sare și piper. Gatiti inca 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3
Adăugați cilantro proaspăt și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista