Soondubu Jjigae (Tocană De Tofu Moale Coreeană)

Rețeta Soondubu Jjigae (tocană coreeană de Tofu moale) ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 20 minute. Pentru $2.16 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 495 calorii, 20g de proteine, și 42G de grăsime. 243 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de hamsii, kimchi foarte fermentat, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Soondubu Jjigae, Tocană De Tofu Moale Picantă Coreeană, și Tocană De Armată Coreeană (Budae Jjigae) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați kombu și hamsii (dacă utilizați) și acoperiți cu 1 litru de apă. Se aduce la foc mic și se ia de pe foc.
Se lasă să stea 5 minute, apoi se strecoară. Aruncați solidele și rezervați bulionul. Între timp, scurgeți kimchi într-o strecurătoare cu plasă fină așezată peste un castron mic, strângând pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil. Tăiați aproximativ kimchi și rezervați kimchi și suc separat.
Încălziți uleiul într-un dolsot de piatră de 2 până la 3 litri sau o cratiță la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați burta de porc și gătiți, amestecând continuu, până când este gătită, aproximativ 1 minut.
Adăugați albușuri de scallion, usturoi și kimchi tocat. Gatiti, amestecand constant, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Adăugați suc de kimchi, gochujang și sos de soia. Gatiti pana cand legumele sunt bine acoperite cu un strat uniform de sos.
Adăugați bulion strecurat, kochukaru și moale. Se amestecă ușor și se încălzește până la fierbere. Condimentați după gust cu mai mult kochukaru sau sos de soia, dacă doriți.
Se ia de pe foc și se adaugă ouăle. se presară cu verdeață de scallion.
Serviți imediat în timp ce încă fierbeți, amestecând ușor ouăle în bulion.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!