Soondubu Jjigae

Soondubu Jjigae
Soondubu Jjigae ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 4,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 635 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării coreene. Dacă aveți la îndemână sos de soia, Napa kimchi, pastă de ardei coreeană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Soondubu Jjigae (Tocană De Tofu Moale Coreeană), Kimchi Jjigae, și Cina in seara asta: Zen Kimchi Jjigae pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții1
Scor De Sănătate69
Revista