Soofoo Chili Vegetarian
Reteta Soofoo Chili Vegetarian este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această supă are 142 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, morcovi, piper sau și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Cookie Madness are 16 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Al 5-lea concurs anual de Chili: intrarea #3-Chili Vegetarian Quinoa + meniu săptămânal, Chili Vegetarian, și Chili Vegetarian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți SooFoo conform instrucțiunilor de pe spatele ambalajului folosind 1 cană SooFoo, 2 căni de apă, 1/2 linguriță sare și 1 lingură de ulei. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ o oră într-un orez cooker.In un cuptor olandez sau o oală mare, încălziți uleiul la mediu.
Se adaugă ceapa și ardeii și se sotează aproximativ 5 minute.
Se adaugă usturoiul și chimenul și se sotează încă 3 minute, apoi se amestecă praful de chili, morcovii, sosul de roșii, bulionul și mierea. Acoperiți și lăsați să fiarbă aproximativ 15 minute.
Adăugați Soofooul gătit și amestecați bine.
Adăugați piper după gust. Acoperiți și fierbeți încă 10 minute sau până când sunt gata de mâncare.