Somonul

Somonul
Somonul este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 16 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați somon roz în apă, blocați cremă de brânză, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pate De Somon, Pate De Somon, și Somonul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Serviți cu pâine prăjită din grâu integral, biscuiți din grâu integral sau legume proaspete (pâine, biscuiți și legume care nu sunt incluse în analiză).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
LegumeLegume
PâinePâine
GrâuGrâu
3
evaluare carbo: 1
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista