Somon și sparanghel într-o pungă
Somonul și sparanghelul într-o pungă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de ulei de măsline, apă, buruieni de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Placinta Cu Sparanghel De Somon, Lasagna de somon și sparanghel, și Somon și sparanghel în folie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Așezați sparanghelul și apa într-un bol acoperit, sigur pentru microunde și ventilat; aburiți în cuptorul cu microunde timp de 5 minute.
Frecați somonul cu ulei de măsline, 1 lingură suc de lămâie, buruiană de mărar, sare și piper negru; așezați într-o pungă de cuptor cu folie. Aruncați spanacul, caperele, ceapa roșie și sparanghelul cu sare, piper negru și 1 lingură de suc de lămâie în punga cuptorului cu folie.
Așezați legumele deasupra somonului. Fold sac folie închisă și locul într-un vas de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când fulgii de somon ușor cu o furculiță, aproximativ 30 de minute. Împărțiți cu grijă punga deschisă cu un cuțit pentru a elibera aburul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar.
![Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersici la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, mere crocante, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitana de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat timp de mai mulți ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.]()
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersici la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, mere crocante, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitana de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat timp de mai mulți ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
Aromas are concentrated and complex in our 2016 Carneros Chardonnay. Notes of grilled peach, pear, buttered croissant, and vanilla set the stage for a rich, and full-bodied Chardonnay. The aromas expand on the palate with mouthwatering flavors of pear, apple crisp, honeysuckle, toasted coconut, and vanilla wafer. This wine’s balance and structure coupled with its bright acidity makes it an age-worthy wine to be enjoyed for several years. Enjoy this beauty with a succulent roasted chicken and wild mushroom risotto.