Somon și cartofi în sos de roșii

Somon și cartofi în sos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul și cartofii în sos de roșii. Această rețetă servește 4 și costă 5,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 519 calorii. Mergeți la magazin și ridicați roșii, căței de usturoi, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Această rețetă de la Martha Stewart are 16 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Încercați Somon într-un sos de roșii și Feta (alias Salmon Saganaki), Somon sălbatic la cuptor cu sare, cu roșii a și cartofi, și Somon cu sos de roșii pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista