Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul și Bok Choy ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 316 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bok choy, miere, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Somon cu Bok Choy, sos asiatic și icre de somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Tăiați grosolan frunzele de bok choy și aranjați pe un capăt al unei tigaie cu jeleu. Tăiați grosolan tulpinile de bok choy și aranjați într-un singur strat la capătul opus al tăvii cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați somonul, cu pielea în jos, într-un singur strat deasupra verdețurilor cu frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Somon
5
Se toarnă jumătate din amestecul de sos de soia uniform peste somon; se toarnă jumătate rămasă uniform peste tulpinile bok choy. Se fierbe timp de 5 minute; se amestecă tulpinile. Se fierbe încă 4 minute sau până la gradul dorit de coacere. Aranjați 1/3 cană bok choy pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 file și 1 lingură de ceapă verde.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.