Somon Vindecat Ouzo

Somon Vindecat Ouzo
Somonul vindecat Ouzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 199 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouzo, somon, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Somon Vindecat Ouzo, Creveți ouzo vindecați cu sare, și Bourbon Vindecat Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți somonul, de dimensiunea pielii în jos, pe o foaie mare de folie de plastic într - un recipient suficient de mare țineți somonul într-un singur strat plat (somonul va emana mai mult lichid-asigurați-vă că vasul pe care îl utilizați are laturile suficient de înalte pentru a conține orice picături: foaie de copt cu margini, tigaie, recipient mare pentru Tupperware etc.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Stropiți somonul cu ouzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
OuzoOuzo
3
Se amestecă împreună ingredientele rămase și se freacă pe carne. Înfășurați bine plasticul în jurul fileului, încercând să păstrați lichidul în interiorul plasticului. Acoperiți peștele cu o foaie de prăjituri, o farfurie sau un alt obiect plat (doriți să cântăriți fileul în jos, așa că asigurați-vă că este acoperit în întregime. Cântăriți foaia cu un obiect greu (o cutie, o pungă de făină, o tigaie din fontă etc.) .
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Puneți somonul la frigider timp de una până la trei zile (aroma devine mai puternică cu cât se vindecă mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Desfaceți somonul și uscați-l. Folosind un cuțit foarte ascuțit, feliați felii foarte subțiri peste file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Garnisiți cu citrice (am folosit kumquats și câteva frunze de mărar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
KumquatKumquat
MărarMărar
7
Se serveste cu morcov tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TzatzikiTzatziki
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
8
Se amestecă toate ingredientele împreună. Reglați sarea după gust. Dacă aveți nevoie de mai multă tartness, adăugați puțin mai multă lămâie. Pe măsură ce tzatziki stă, aroma usturoiului va deveni mai pronunțată. Pentru cele mai bune rezultate, faceți din aceasta ziua în care intenționați să o serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TzatzikiTzatziki
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista