Somon Teriyaki
Teriyaki Somon ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 411 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $4.5 pe portie. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sos de soia, fripturi de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon Teriyaki, Somon Teriyaki, și Somon Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați uleiul de susan, sucul de lămâie, sosul de soia, zahărul brun, semințele de susan, muștarul măcinat, ghimbirul și praful de usturoi într-o cratiță mică la foc mic. Se aduce la foc mic, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Puneți deoparte 1/2 cană de marinată pentru ungere.
Se toarnă marinada rămasă într-o pungă de plastic resigilabilă și se pune somonul în marinată. Strângeți aerul din pungă, sigilați și marinați fripturile de somon timp de cel puțin 1 oră (2 ore pentru o aromă mai bună).
Scurgeți și aruncați marinada folosită.
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 4 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Puneți fripturile de somon într-o tigaie pentru pui și fierbeți timp de 5 minute.
Ungeți fripturile cu marinată rezervată, întoarceți-le și fierbeți până când peștele este opac și fulgi ușor, încă 5 minute.
Periați din nou cu marinată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau