Teriyaki Somon ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 411 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $4.5 pe portie. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sos de soia, fripturi de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon Teriyaki, Somon Teriyaki, și Somon Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați uleiul de susan, sucul de lămâie, sosul de soia, zahărul brun, semințele de susan, muștarul măcinat, ghimbirul și praful de usturoi într-o cratiță mică la foc mic. Se aduce la foc mic, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Puneți deoparte 1/2 cană de marinată pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Praf De Usturoi
Semințe De Susan
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Ulei De Susan
Sos De Soia
Marinada
Ghimbir
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă marinada rămasă într-o pungă de plastic resigilabilă și se pune somonul în marinată. Strângeți aerul din pungă, sigilați și marinați fripturile de somon timp de cel puțin 1 oră (2 ore pentru o aromă mai bună).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Scurgeți și aruncați marinada folosită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
4
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 4 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Puneți fripturile de somon într-o tigaie pentru pui și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
6
Ungeți fripturile cu marinată rezervată, întoarceți-le și fierbeți până când peștele este opac și fulgi ușor, încă 5 minute.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.