Somon Teriyaki

Somon Teriyaki
Teriyaki Somon ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 411 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $4.5 pe portie. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sos de soia, fripturi de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon Teriyaki, Somon Teriyaki, și Somon Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați uleiul de susan, sucul de lămâie, sosul de soia, zahărul brun, semințele de susan, muștarul măcinat, ghimbirul și praful de usturoi într-o cratiță mică la foc mic. Se aduce la foc mic, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Puneți deoparte 1/2 cană de marinată pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Semințe De SusanSemințe De Susan
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
MarinadaMarinada
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă marinada rămasă într-o pungă de plastic resigilabilă și se pune somonul în marinată. Strângeți aerul din pungă, sigilați și marinați fripturile de somon timp de cel puțin 1 oră (2 ore pentru o aromă mai bună).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scurgeți și aruncați marinada folosită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 4 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Puneți fripturile de somon într-o tigaie pentru pui și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De SomonFriptură De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Ungeți fripturile cu marinată rezervată, întoarceți-le și fierbeți până când peștele este opac și fulgi ușor, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
PeștePește
7
Periați din nou cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista