Somon sălbatic la grătar și legume
Somonul și legumele sălbatice la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 415 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.73 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, ceapă de primăvară vidalia, vinetă de lămâie conservată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați pentru somon sălbatic ars și legume în unt brun, Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpat cu legume la grătar, și Somon Cu Legume La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o tigaie mare cu apă clocotită; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați ceapa și feniculul feliat; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață; scurgere.
Aruncați legumele cu ulei.
Așezați legumele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Se presară cu 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, frunze de fenicul și pătrunjel.
Presărați somonul cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Așezați somonul pe grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați 1 file de somon pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Aruncați virici de mazăre cu vinetă de lămâie conservată.
Așezați aproximativ 1/2 cană amestec de tendril de mazăre peste somon.
Adăugați 1 1/2 căni de legume la grătar la fiecare porție și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.