Somon sălbatic la grătar și legume

Somon sălbatic la grătar și legume
Somonul și legumele sălbatice la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 415 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $5.73 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, ceapă de primăvară vidalia, vinetă de lămâie conservată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați pentru somon sălbatic ars și legume în unt brun, Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpat cu legume la grătar, și Somon Cu Legume La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați cartofii într-o tigaie mare cu apă clocotită; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și feniculul feliat; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
CeapăCeapă
4
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Aruncați legumele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Așezați legumele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Se presară cu 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, frunze de fenicul și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
PiperPiper
SareSare
8
Presărați somonul cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SomonSomon
SareSare
9
Așezați somonul pe grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Așezați 1 file de somon pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Aruncați virici de mazăre cu vinetă de lămâie conservată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
File De SomonFile De Somon
VinetăVinetă
11
Așezați aproximativ 1/2 cană amestec de tendril de mazăre peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
12
Adăugați 1 1/2 căni de legume la grătar la fiecare porție și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista