Somon Sălbatic Cu Busuioc Aioli Și Quinoa

Somon Sălbatic Cu Busuioc Aioli Și Quinoa
Somonul sălbatic cu busuioc Aioli și Quinoa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 498 calorii, 29G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,48 USD pe porție. 112 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 minute. Dacă aveți la îndemână 4 căni de frunze de busuioc, ulei de măsline, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon sălbatic la cuptor cu sare, cu roșii a și cartofi, Somon La Grătar Cu Busuioc Aioli, și Somon La Grătar Cu Busuioc Aioli.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista