Somon Sălbatic Condimentat Cu Fenicul

Somon Sălbatic Condimentat Cu Fenicul
Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, FODMAP prietenos, și întreg 30 felul principal? Somonul sălbatic condimentat cu fenicul ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.85 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de sare kosher, ulei de canolan, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați File de somon condimentat cu fenicul și coriandru, Caraibe Citrice Condimentat Somon Sălbatic, și Burgeri somon cu mărar și Old Bay (și de a câștiga în valoare de un an de somon sălbatic prins!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, unsă, la foc mediu, prăjiți semințele de fenicul, amestecând ocazional, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, 3 până la 5 minute. Puneți semințele de fenicul, sarea și piperul într-o mașină de tocat cafea sau condimente curată și macinați până la măcinarea grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Clătiți fileurile de somon și uscați. Praf fiecare file generos cu amestec de condimente, apoi frecați-l ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Se toarnă ulei pe un platou și se acoperă ușor fileurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Preîncălziți cărbunele sau grătarul cu gaz la mediu (puteți ține mâna de la 1 la 2 inch. deasupra grătarului doar 4 până la 5 secunde). Gatiti somonul, cu pielea (exterioara) in sus, 3 minute (inchideti capacul pe gratar). Întoarceți somonul și gătiți 3 minute, sau până când este umed și doar ușor roz în centru (tăiat pentru a verifica).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Lăsați somonul să se odihnească 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista