Somon rege vindecat cu soia cu salată de sparanghel la grătar
Somonul rege vindecat cu soia cu salată de sparanghel la grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 5 porții. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos de soia, sake, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Somon rege la grătar cu sparanghel, Moreluri și praz, Salată de somon și sparanghel la grătar, și Salată de somon și sparanghel la grătar pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.