Somon prăjit cu smântână și mărar
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Somonul prăjit cu smântână și mărar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 545 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,92 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână smântână, hrean, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 33 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Somon Ars Cu Usturoi Mărar Smântână, Somon Fiert Cu Sos De Smântână De Mărar, și Burgeri de somon cu sos de smântână-mărar.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și puneți-o la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați fileurile pe partea de piele a tigaiei în jos; condimentează cu sare și piper. Gatiti 5 minute pana cand pielea este frumoasa si maro. Întoarceți peștele și gătiți timp de 3 minute pe cealaltă parte. Păstrați cald în timp ce pregătiți sosul.
Într-un castron mic, amestecați împreună smântână, mărar, suc de lămâie, ceapă, fulgi de ardei roșu și hrean. Condimentează cu sare și piper.
Serviți sosul peste somonul tăiat în tigaie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.